На фестиваль «Джаз на Дніпрі» можна потрапити безкоштовно

  26.05.2019 13:13   -
Новини

Цього року потрапити на фестиваль «Джаз на Дніпрі-2019. New story» можна безкоштовно, попередньо зареєструвавшись для відвідання фан-зони на офіційному сайті проекту: https://jazz-dnepr.com/tickets/. Така відкритість для публіки стала можливою завдяки підтримці заходу з боку міcької влади, меценатів і спонсорів.

Згідно з рішенням організаторів, реєстрація закінчиться достроково, щойно фан-зона буде заповнена. На кожен день фестивалю потрібно реєструватися окремо. Запрошення дійсне для однієї особи. Кількість можливих реєстрацій «в одні руки» обмежена.
Також є можливість придбати квитки на глядацькі місця. Їхній продаж відкрито з 18 травня.
Крім цього, всі охочі можуть поселитися у кемпінг-містечку біля фестивального майданчика. Перепустки до містечка також доступні для придбання на сайті.
Нагадаємо, 18-21 липня у Дніпрі відбудеться джазовий фестиваль «Джаз на Дніпрі-2019. New story». Головна сцена традиційно розташується на Монастирському острові. Вона працюватиме 20-21 липня. New Story, за задумом організаторів, – це спілкування без обмежень у стилі джаз, залучення українців до джазу як світової культурної спадщини, створення якісного музичного продукту, можливостей для колаборації музикантів з України та з-за кордону.