Маленьких дніпрян запрошують до «Міста професій»

  25.05.2019 03:58   -
Новини

Поліцейський, залізничник, лікар чи навіть блогер, – ці та ще безліч інших професій зможуть «приміряти» на себе юні мешканці області. Адже 1 червня в Дніпрі вшосте відкриється «Місто професій».

«Місто професій» у Дніпрі – для дітей від 2 до 17 років. Вони зможуть відвідати близько ста майданчиків. На вході кожна дитина отримає «паспорт». Далі зможе «працевлаштуватися» та спробувати себе на різних роботах.
– Цьогоріч учасники не отримуватимуть «зарплату». Ми вирішили скасувати її, щоб діти могли без поспіху обійти ті майданчики, які їм дійсно цікаві. Адже головна місія проекту в тому, щоб кожна дитина реалізувала свій потенціал, а не ганялася за «грішми», нехай навіть і символічними, – пояснила керівник Благодійного фонду «Місто професій» Тетяна Люлька.
Свої двері «Місто професій» відчинить 1 червня. Старт – о 12:00 у сквері Героїв біля Дніпропетровської ОДА. Вхід – вільний.
«Місто професій» заснували в 2014 році. Торік проект об’їхав майже 50 населених пунктів України. У Дніпрі містечко відвідали більше 800 дітлахів. Вони спробували себе в понад ста спеціальностях.