У ДніпроОДА презентували унікальну фотовиставку «Батьки і діти»

  23.06.2017 00:35   -
Новини

У холі ДніпроОДА відкрили фотовиставку «Батьки і діти». На світлинах – АТОвці разом зі своїми малюками. Експозиція триватиме декілька тижнів, повідомив радник голови ДніпроОДА, ветеран АТО Іван Начовний.
Виставка – частина великого фотопроекту від команди Валентина Резніченка. Минулого разу бійці фотографувалися з ветеранами Другої світової війни. Головні герої цієї експозиції – діти воїнів АТО.
– Головна мета проекту – закласти нове бачення подій, які зараз відбуваються в Україні. Ми знаємо, заради чого воюємо. У центрі світлин – сім’я. Адже саме родина підтримує нас, бійців. Заради дружин та дітей ми й захищаємо нашу рідну землю, – розповів Іван Начовний.

У фотопроекті взяли участь сім’ї п’яти АТОвців, У героїв світлин – від одного до чотирьох дітей, а дехто має вже навіть онуків. Фотовиставці «Батьки і діти» передували багатогодинна фотозйомка на природі та тривала робота з відбору світлин для експозиції. На виставці презентували близько 20 кращих фотографій. Їх автором став фотограф Ігор Співак. За його словами, спостерігати за стосунками батьків та малечі було дуже цікаво.
Фотовиставка працюватиме у холі ДніпроОДА до кінця липня, після чого світлини помандрують містами Дніпропетровщини.