Об’єднані громади області запрошують на фестиваль

  20.05.2019 11:24   -
Новини

У Магдалинівському районі відбудеться децентралізаційний фестиваль «Приорільське добросусідство». Він – для представників ОТГ Дніпропетровської, Харківської та Полтавської областей. У програмі – обмін досвідом, спортивні змагання та художні виступи. Про це повідомила керівник Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна.
– Дніпропетровщина – лідер з децентралізації в Україні. Нині в області створено 63 ОТГ. 25 травня відбудеться фестиваль серед об’єднаних громад. Там обміняються досвідом представники Дніпропетровської, Харківської і Полтавської областей, – розповіла Олена Тертишна.
У програмі фестивалю «Приорільське добросусідство» – презентації набутків ОТГ, спортивні змагання та художні виступи. Він відбудеться у Личківській сільській об’єднаній громаді Магдалинівського району.
– Наша ОТГ утворилася лише 2018 року. Але вже маємо чим похвалитися – у нас працює поліцейський громади, створений сучасний ЦНАП, ремонтується дитсадочок. Маємо купу планів, перед нами – безліч можливостей. Будемо раді обмінятися досвідом із колегами, – зазначила заступник голови Личківської сільської об’єднаної громади Лариса Буряк.
Всі подробиці про фест можна дізнатися за телефоном: (067) 523 63 42.