На АГРО-2019 можна буде придбати тварин рідкісних порід

  20.05.2019 10:51   -
Аграрії

З 4 по 7 червня під час 31-ї Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019» відбудеться Аукціон племінних тварин, де всі бажаючі зможуть взяти участь у відкритих торгах та придбати тварин рідкісних порід. Серед лотів – племінні кози і цапи, вівці і барани. Породистий молодняк худоби на аукціоні представлений затребуваними породами овець, такими як тексель, допер, суффольк, мериноландшаф та альпійська, зааненська, англо-нубійською породою кіз.

Загалом зону тваринництва на виставці представлятимуть понад 60 господарств із показом великої рогатої худоби, свиней, овець, баранів, кіз, птахів, кролів, коней та ін.
Крім того, на «АГРО-2019» буде широко представлено обладнання для тваринництва від таких компанія, як: DeLaval, «Брацлав», «Сімекс Альянс Україна», «Укрзооветпромпостач», «Ветсинтез», Ag-Bag, «Агротехніка» та ін. Усі охочі зможуть замовити необхідне устаткування та облаштувати власну ферму «під ключ».

Галузевий партнер:
Бізнес клуб Combiboard – це об’єднання розробників та виробників технологічних рішень у тваринництві, для покращення комфорту та гігієни утримання всіх видів тварин.
Місце проведення: м. Київ, проспект Ак. Глушкова, 1 (НК «Експоцентр України»).
Деталі на сайті виставки «Агро-2019».

Поділитись: