Завершене оновлення ділянки автошляху Іванівка-Радісне

  13.05.2019 19:00   -
Новини

На Дніпропетровщині капітально відремонтували ще одну дорогу місцевого значення. Цього разу – у Петриківському районі. Сучасний автошлях із рівненьким покриттям замість глибоких ям отримали мешканці селищ Іванівка та Радісне. Загалом підрядники оновили майже 7-кілометрову ділянку дороги.

Дорога між селами Іванівка та Радісне давно потребувала ремонту. За її оновлення взялася обласна влада. На шляху вперше за десятки років уклали якісне покриття та нанесли розмітку.
– По старій дорозі доводилось їздити 20-30 км на годину – усе через ями. Зараз набагато краще. Це і для «швидкої» добре, і для рейсових автобусів, і для легкових машин. Вже починається дачний сезон, а з новою дорогою на город дістатися можна швидко та зручно. Якби усі дороги такі були, – сказав водій Олександр Таран.
Мешканці Радісного згадують: раніше поїздка до райцентру була справжнім випробуванням. А до сусідньої Іванівки добиралися на попутках чи велосипедах, адже рейсові автобуси до села давно перестали їздити – через незадовільний стан дороги. А там – магазини, ринок, школа.
– Дорога була в жахливому стані. Навіть рейсові автобуси відмовлялися їздити через вибоїни. Зараз – інша справа, дуже гарне покриття зробили. Нарешті місцеві мешканці без проблем зможуть дістатися до сусідніх селищ, – сказав секретар Іванівської сільської ради Руслан Мащенко.