На Дніпропетровщині нагородили волонтерів

  08.05.2019 21:21   -
Новини

Дніпропетровщина стала осередком волонтерського руху. Волонтери простягають руку допомоги і за це не чекають винагород. Завдяки їхній праці світ стає кращим. Волонтерів регіону нагородили відзнаками Президента України «За гуманітарну участь в АТО».

– Підтримку цих людей з перших днів війни відчувають хлопці на передовій. Волонтери плетуть маскувальні сітки, шиють одяг, передають продуктові набори та військову амуніцію.
– З чоловіком допомагаємо армії з 2014-го. З того самого часу, як втратили на війні друзів. Зокрема, опікуємося першою штурмовою бригадою «Правого сектору». Щомісяця відправляємо на фронт до чотирьох посилок. Забезпечуємо тим, у чому бійці відчувають найбільшу потребу: запчастинами для автівок, харчами, екіпіровкою, – розказала волонтер Карина Березіна. – Це перша моя відзнака. Трохи ніяково. Просто ми допомагаємо не заради нагород. Це наш обов’язок.
Президентськими відзнаками «За гуманітарну участь в АТО» нагородили десятьох волонтерів регіону.
Відзнакою нагороджуються працівники підприємств, установ та організацій, які добровільно забезпечують проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, здійснюють волонтерську діяльність.
Відзнака з латуні. На її лицьовому боці – стилізоване зображення палаючого серця, обрамлене оливковими гілками.