Для мешканців області організували патріотичні тури

  03.05.2019 15:06   -
Новини

На Дніпропетровщині проходять патріотичні тури. Їх організовують містами і селами регіону ДніпроОДА разом із Музеєм АТО. Подивитися фільм «Шляхами героїв» та послухати бардівські композиції учасника фесту «Пісні, народжені в АТО» приходять сотні школярів, студентів, АТОвців та їхніх рідних.

З початку мандрів уже «накатали» понад 5 тисяч кілометрів, – повідомила начальник управління з питань учасників АТО ДніпроОДА Наталія Шуліка.
– Маємо вже декілька вдалих проектів з патріотичного виховання молоді. Для школярів організовуємо екскурсії «Шляхами героїв». У різних куточках області влаштовуємо виїзні експозиції Музею АТО. Започаткували і патріотичні тури. До зустрічей у містах і селах долучається місцева молодь. Приходять і АТОвці з родинами, – розповіла Наталія Шуліка.
На зустрічах презентують фільм «Шляхами героїв». Власні композиції виконує бард – учасник фесту «Пісні, народжені в АТО» Сергій Бойко.
З патріотичними турами організатори вже побували у Софіївці, Верхньодніпровську, Магдалинівці, Синельниковому, Солоному, Першотравенську, Петропавлівці, Юр’ївці. Тепер на них чекають у Кам’янському і Новомосковську.
Долучитися до патріотичних турів можна за телефоном: (066) 100 29 80.