У Дніпрі відбудеться безкоштовний тренінг для молодих бізнесменів

  28.04.2019 20:16   -
Новини

Формування структури бізнесу, корпоративна культура, робота з цільовою аудиторією. Про все це – протягом трьох годин на інтенсиві у Дніпропетровській обладміністрації. Тренінг проведуть львівські бізнес-експерти. Вхід – безкоштовний. Про це повідомила начальник відділу департаменту економічного розвитку ДніпроОДА Алла Кефель.
– Постійно організуємо для підприємців Дніпропетровщини різні тренінги та курси. Вони – як для досвідчених бізнесменів, так і новачків. Кожен може отримати нові знання та контакти, – розповіла Алла Кефель.
Новий тренінг – інтенсив «Матриця створення успішного бізнесу». Він – для стартаперів та молоді. За короткий відрізок часу слухачі отримають максимум корисної інформації. Експерти по поличках розкладуть, як формувати модель успішного бізнесу і збільшувати прибуток. Говоритимуть також про управління та корпоративну культуру.
Інтенсив відбудеться 8 травня з 10 до 13 години. Участь – безкоштовна за обов’язкової реєстрації (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxubY9mnyCr5apgpBIvRA0HcEpCGTvWMSR4RPNC3VEKawSaQ/viewform).
Місце проведення – м. Дніпро, проспект О. Поля, 1, Дніпропетровська ОДА, 3 поверх, кімната 322.