У Дніпрі провели спортивне тренування на підтримку онкохворих дітей

  28.04.2019 17:32   -
Новини

У Дніпрі відбувся «Open Sport Day». Це благодійне тренування на підтримку онкохворих дітей. Всі зібрані кошти організатори направлять пацієнтам гематологічного відділення обласної дитячої лікарні на Космічній.

«Open Sport Day» – це безкоштовні тренування із бігу, боксу, фітнесу та йоги. Тренували усіх охочих професіонали. Так організатори пропагують здоровий спосіб життя. А ще – збирають кошти на підтримку онкохворих дітей.
– Кожен бажаючий може пожертвувати будь-яку зручну для себе суму. Всі кошти ми передамо до гематологічного відділення обласної дитячої лікарні на Космічній, – розповів організатор «Open Sport Day», керівник ГО «Sport Patrol» Микита Васецький. – Вважаємо, що спортсмени – це сила нації, тож закликаємо всіх робити себе і світ навколо кращим.
Учасники стартували забігом – подолали понад 2 км у сквері Героїв поблизу ОДА. Потім відбулося тренування із фітнесу.
– Круто, що цей захід проводять у вихідний. Дуже тонізує, дарує багато позитивної енергії. І важливо, що ця ініціатива привертає увагу й до проблем онкохворих дітей, – поділилася учасниця «Open Sport Day» Юлія Курочкіна.
Чимало бажаючих було й спробувати себе в боксі.
– Спочатку розминка, потім – опанування основних боксерських навичок – переміщення, рухи, нахили. Бокс допомагає стати витривалим як фізично, так і морально, – сказав представник громадської організації «ОПОРА» Артем Гродник
Також можна було зайнятися йогою. А представники Товариства Червоного Хреста у Дніпропетровській області навчали основам надання першої меддопомоги
Загалом благодійне дійство об’єднало близько сотні дніпрян.