Винахідники області презентують свої проекти на Всеукраїнському фестивалі

  12.04.2019 15:18   -
Новини

IT та технологічні стартапи, – винахідники Дніпропетровщини презентують свої авторські проекти на 4-му Всеукраїнському фесті інновацій, який відбудеться 16 травня в Києві. Наші земляки – серед 60 учасників, які вийшли у фінал.

Зокрема, у фіналі проект «DOME» Придніпровської академії будівництва та архітектури.
Намагатиметься ввійти до ТОП-3 і проект «Розподілена система моніторингу якості повітря розумного міста на основі IoT». Його розробила команда інжинірингової школи Noosphere, у якій студенти вишів та співробітники наукових установ.
Переглянути перелік всіх фіналістів можна за посиланням: https://mon.gov.ua/storage/app/media/news/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/2019/04/03/-03-04-2019.pdf.
До 10 травня авторам відібраних проектів необхідно надати організаторам презентацію власних робіт українською та англійською мовами. Більш докладну інформацію надішлють кожному фіналісту на email.
Переможців визначатимуть у трьох номінаціях: кращий інноваційний проект, кращий IT-стартап, кращий технологічний стартап. Вони отримають цінні призи та подарунки від партнерів фестивалю.
Всеукраїнський фестиваль інновацій популяризує розробки українських вчених та інноваторів, а також допомагає залучити інвесторів до розвитку перспективних проектів. Його гасло –«Масштабуй українські інновації».
У програмі фесту – презентація розробок, круглий стіл, конкурси, IP-Marathon, навчальні тренінги.