У Дніпрі відбудеться Тур здорового способу життя

  02.04.2019 22:05   -
Новини

20 квітня у Дніпрі стартує Тур здорового способу життя, який охопить школи та двори міста. Про це повідомив ініціатор проекту «Приїдемо у кожний двір», лідер міжнародного руху за здоровий спосіб життя, голова міжнародної організації Street Workout Денис Мінін.
Захід відбудеться у Дніпрі вчетверте.
– Тур здорового способу життя (ЗСЖ) – це приїзд і спільна робота великої команди професіоналів спортивної галузі у дворах і школах міста. Ми організовуємо флешмоби, проводимо тренування для дітей і дорослих – у формі гри та інтерактивні, показуємо, як правильно користуватися вуличними тренажерами, даємо рекомендації для уникнення травм. У школах ми спілкуємося з учнями всіх класів. Говоримо про здоровий спосіб життя, правильне харчування, про шкоду від вживання наркотиків, алкоголю, куріння цигарок, вейпів, кальянів. Водночас ми проводимо у школах уроки фізкультури та показуємо альтернативні тренування. Під час попередніх турів ми об’їхали трохи більше 30% дворів міста. Цього року за підтримки Дніпровської міськради плануємо приїхати в усі двори та відвідати якомога більше шкіл, – розповів Денис Мінін.
Також він додав, що головна мета цього проекту – отримати зворотний зв’язок від батьків. Саме вони залишають відгуки у соцмережах про те, що діти змінюються, починають стежити за собою, ведуть здоровий спосіб життя, тренуються та стають сильнішими.
– Ми стартуємо на житловому масиві Перемога 20 квітня, о 13:00. За два тижні ми складемо повний перелік усіх місць, які збираємося відвідати. Нам цікаво приїздити туди, де ми потрібні. Тож я звертаюся до всіх мешканців міста, щоб вони писали нам у соцмережах, де нас хочуть бачити. Таким чином ми створимо графік разом і отримаємо найкращий результат, – закликав Денис Мінін.
Більше інформації щодо Туру ЗСЖ можна дізнатися за посилнням: https://www.facebook.com/STREETWORKOUTUKRAINE/.