Дніпровську молодь запрошують до табору «Вартові безпеки»

  26.03.2019 17:58   -
Новини
молодіжний форум, Дніпро

Молодь Дніпропетровщини може поїхати у табір «Вартові безпеки». Замість вожатих у ньому – патрульні поліцейські. Вони навчатимуть дітей домедичній допомозі, безпеці на дорозі та самозахисту. Участь – безкоштовна. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

– «Вартові безпеки» – це перший всеукраїнський дитячий поліцейський табір. Його мета – навчити молодь захищати себе та свою країну. У програмі табору – безпечна поведінка на дорозі, перша домедична підготовка, базові навички із тактичної поведінки», – пояснили в управлінні.
Усі заняття проводитимуть патрульні поліцейські. Окрім «серйозних» тренінгів, у програмі – розваги, квести та спортивні ігри. Діти зможуть відпочити на Азовському морі, адже табір – у селі Урзуф.
Зміна у таборі розпочнеться у липні й триватиме тиждень.
Приєднатися до «Вартових безпеки» можуть хлопці та дівчата від 14 до 16 років. Участь – безкоштовна. Охочі мають створити відеоролик про соціальну проблему, що стосується молоді. Посилання на відео треба вказати в реєстраційній гугл-формі: https://adm.dp.gov.ua/ua/news/molod-dnipropetrovshchini-zaproshuyut-vzyati-uchast-u-tabori-vartovi-bezpeki. Тривалість ролику – до 90 секунд.
Термін подачі заявок – до 1 червня. За додатковою інформацією звертайтест за телефоном (044) 289 08 30.