У Синельниковому відбувся кастинг обласного талант-фесту

  26.03.2019 17:01   -
Новини

Талановиті вокалісти, майстерні танцюристи й харизматичні оратори, – у Синельниковому відбувся 13-й кастинг обласного дитячо-юнацького талант-фесту «Z_ефір». Учасники відбору представили майже сотню номерів. Кращі з кращих долучаться до півфіналу.

У 2019-му талановитих дітей Дніпропетровщини розшукують на кастингах у 14 населених пунктах. Передостанній відбір відбувся у Синельниковому. Хлопці та дівчата 5-16 років вражали харизмою, гнучкістю й вокальними вміннями.
-Я виконала пісню Лари Фабіан «Маладе». Вона – про велике кохання й відданість. Рада, що мені все вдалося, я дуже старалась. Як тільки вийшла на сцену, хвилювання відступили, – поділилася учасниця «Z_ефіру» Емілія Гуменнік.
Тематика виступів на кастингу «Z_ефір» була різноманітна – драйвові і ніжні танці, сучасна лірика й народні пісні.
– Ми співали про мир. Хотіли донести, що війни не має бути, а люди повинні любити світ. Сумно, коли про це думаю, але вважаю, що ми обрали правильну пісн», – поділилася учасниця Синельниківського вокального колективу «Модерн» Софія Яланська.
– Займаємося хіп-хопом. На «Z_ефір» підготували нову постановку, вона драйвова та сучасна. Вклали у виступ усі емоції, отримали велике задоволення, – сказала 15-річна учасниця колективу «Ем Сі Блек» із Синельникового Віолетта Переверзева.
Оцінювали виступи у п’яти жанрах – хореографія, вокал, інструментальний, оригінальний і театральний.
«Талантів багато! У Синельниковому сильні солісти та колективи. Це місто – одне із лідерів. Будемо раді бачити переможців кастингу на фіналі фесту у Дніпрі. Він відбудеться вже у травні, – сказав член журі «Z_ефіру» Антон Чернета.
У 2018-му до «Z_ефіру» долучилися понад 20 тисяч обдарованих дітей області.