У Межівській ОТГ відбудеться перший молодіжний форум

  19.03.2019 22:58   -
Новини

23 березня у Межівській ОТГ відбудеться молодіжний форум «Наше місце». Учасники обговорять проблеми, здобутки та перспективи розвитку громади. Долучитись запрошують усіх небайдужих мешканців. Про це повідомили в Дніпропетровському Центрі розвитку місцевого самоврядування.

– Вперше у Межівській ОТГ відбудеться такий масштабний форум, на якому молодь разом із впливовими спікерами обговорюватимуть питання розвитку громади. Захід – не лише для школярів чи студентів. Запрошуємо взяти учать і людей, старших за 35 років – ми умовно назвали цю категорію «ментальна молодь». Переконані, що всім учасникам буде цікаво обмінятися думками і досвідом, – розповів голова Межівської ОТГ Володимир Зражевський.
Одна з панелей на Форумі буде присвячена розвитку громади в умовах децентралізаці та участі молоді у цих процесах. Обговорять і питання профорієнтації школярів, розвитку бізнесу, популяризації спорту та здорового способу життя в Межівській ОТГ.
Щоб взяти участь у Форумі, потрібно заповнити анкету: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScY3RORBrO99iNXIEyBUQOKddgbcdgCAjcLM4H2GAjbbeXQGA/viewform?fbclid=IwAR0ufnmUFYgAq89iDy3frCvOYlgSMID83MGrxaFWP4naAl-JG9GEMbXBlhs.