На Дніпропетровщині пройде тиждень грошей

  06.03.2019 04:41   -
Новини

Тиждень, присвячений грошам та фінансовій грамотності, щороку проходить у понад 150 країнах світу. Вже традиційно до нього приєднується й Україна. Педагогів, волонтерів та підприємців Дніпропетровщини закликають долучитися і надихнути молодь дізнатися більше про фінанси.

– Вже вшосте в Україні проходить всесвітній тиждень грошей. Це сім днів активної популяризації фінансової грамотності. Аби надихнути молодь дізнатися більше про те, як заробляти, заощаджувати і витрачати кошти, створювати і вести власний бізнес, – розповіли у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
Організатори пропонують у формі пізнавальних лекцій, воркшопів, ігор чи дебатів розповідати школярам і студентам про кошти. А ще – підготувати екскурсії до банків, плакати і відеоролики.
Провести такі події закликають волонтерів, громадських діячів, викладачів шкіл та вишів, працівників фінустанов і комерційних компаній. Детальніше про те, як організувати подію, читайте за посиланням: http://globalmoneyweek.bank.gov.ua/. Розповісти про свою подію можна тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeChO2nMlbG9lyZ8Q4H52tbxyhXeNOQPIDU6jyWdrjYfmijzg/viewform.
«Тиждень грошей» для школярів стартує 14 березня, для студентів – 25 березня.