На Дніпропетровщині відбудеться Міжнародний літературний фестиваль

  27.02.2019 12:05   -
Новини

На Дніпропетровщині відбудеться Міжнародний літературний фест «Рідкісний птах». 1 березня стартує реєстрація. Взяти участь можуть автори та видавництва з усього світу.

-Міжнародний фест «Рідкісний птах» проходить на Дніпропетровщині вже вчетверте. Він особливий своїм форматом – це ідеальний майданчик для зустрічі авторів та видавців з різних куточків світу. Кожен з них може презентувати себе і знайти нових партнерів. До того ж – заявити про себе на міжнародному рівні, – сказала голова обласної організації «Конгресу літераторів України» Людмила Некрасовська.
Фестиваль проходитиме у два етапи. З 1 березня до 15 квітня – реєстрація учасників та розгляд конкурсних робіт. На сторінці Фейсбук (https://www.facebook.com/rarebird.dnipro/?epa=SEARCH_BOX) прийматимуть заявки. Подаватися можуть митці і видавництва, які працюють жанрі художньої літератури.
Суттєвими перевагами для авторів будуть індивідуальний стиль та майстерне слово. Для видавців – рівень творів, які публікуються, оригінальне оформлення та різноманітність представлених мов.