На Дніпропетровщині АТОвці презентують власні книги про війну

  22.02.2019 17:53   -
Новини

Мешканців Дніпропетровщини запрошують на презентацію зворушливих книг про події на Сході України. Їх автори – ветерани АТО. Творчі зустрічі письменників із читачами відбудуться 23 лютого у Синельниковому та Дніпрі, 24 лютого у Кам’янському.

– Запрошуємо усіх бажаючих на творчі зустрічі із авторами книг. Свої спогади про війну вони виклали на папері. Це будуть відверті та зворушливі презентації, – сказала радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб.
АТОвець Влад Якушев презентуватиме книгу «Карателі». Вона – про війну та людяність. А ще – про звичайних людей, які стали до зброї, аби захистити свій дім.
Боєць Олексій Петров представить читачам автобіографічну книгу «Кава з присмаком попелу». В ній йдеться про події від березня 2014-го до липня 2015-го. У творі – мінімум художніх домислів.
Миколаївський журналіст та відеооператор Олексій Терещенко презентує документальну повість «Життя після 16:30». Автор добровольцем пішов на війну, обороняв Донецький аеропорт, був поранений. Книгу присвятив своєму поверненню до повноцінного життя після реабілітації.
Представить книгу і АТОвець з Донеччини Мартін Брест. «Пехота-2: Збройники» – про ті випробування, які пережив автор за дев’ять місяців на передовій.
На презентаціях всі бажаючі зможуть придбати книги з автографами.
Відвідувачів чекають: 23 лютого о 13.00 – м. Синельникове, вул. Багми, 8, Центр дитячої творчості; 23 лютого о 17.00 – м. Дніпро, просп. Д. Яворницького, 16, Музей АТО; 24 лютого о 14.00 – м. Кам’янське, просп. Свободи, 39, Музей історії міста, кінозал.