На Дніпропетровщині стартував конкурс бізнес-планів для студентів

  20.02.2019 16:44   -
Новини

Студентам Дніпропетровщини пропонують долучитися до конкурсу на кращий бізнес-план, який проводить Дніпропетровська облдержадміністрація. Прийом робіт вже стартував, переможців оголосять у травні.

Взяти участь у конкурсі «Кращий бізнес-план» може студент будь-якого вишу регіону, у тому числі слухачі магістратури та заочники. Головне – мати ідею для стартапу та чіткий план її реалізації. А ще – зацікавити потенційного інвестора, який має бачити власну вигоду.
У бізнес-плані студент має показати, як організувати бізнес, хто буде задіяний, скільки коштів необхідно вкласти. Де буде продаватися товар чи послуга.
– Учасники конкурсу можуть обрати будь-яку галузь економіки. Але пріоритетними визначили найбільш перспективні для нашого регіону – ІТ-індустрія, альтернативна енергетика, агропромисловий та промисловий комплекс, – сказав керівник проекту, директор Інвестиційно-інноваційного центру при ДніпроОДА Олександр Коломійцев.
– Із задоволенням візьму участь у конкурсі, – поділилася студентка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Тетяна Головня. – Вже провела серед студентів опитування. Найпекучіша проблема – знайти роботу після вишу. Адже роботодавцям потрібен стаж. Її вирішення бачу у створенні спеціального центру, в якому хлопцям та дівчатам допомагатимуть працевлаштуватися за спеціальністю вже зі студентських років.
Прийом робіт триватиме до 30 квітня 2019-го. Їх оцінюватиме незалежна експертна комісія, у складі якої – потенційні інвестори та підприємці, представники вишів. Вже у травні оголосять переможців – вони отримають можливість стажуватися у провідних компаніях України. Передбачені й грошові премії
-Зацікавлені у молодих фахівцях. Тож із задоволенням візьмемо на роботу авторів кращих бізнес-планів, – сказав директор по роботі з персоналом Центральної Енергетичної Компанії Ігор Коваленко. – Наші головні критерії до конкурсних робіт – економічність та перспективність.
Детальніше про конкурс та вимоги до бізнес-плану за посиланням: https://iic.in.ua/ne-zvolikaj-pyshy-biznes-plan-ta-peremagaj/. Телефон для довідок: (067) 504 05 05.

Попередня стаття: