Мешканцям області розповіли про зміни в оплаті за електроенергію

  20.02.2019 14:13   -
Новини

На Дніпропетровщині змінився постачальник послуг електроенергії. Оплату від мешканців області за спожиту з 1 січня 2019 року електрику приймає вже нова компанія – «Дніпровські енергетичні послуги». Кошти, які споживачі помилково внесли за старими реквізитами, автоматично перерахують на новий рахунок. Про це повідомили у ДТЕК «Дніпропетровські електромережі».

– Раніше мешканці Дніпропетровщини сплачували за світло компанії «Дніпровські електромережі». Але через реформування системи, кошти за спожиту у січні електроенергію потрібно було переводити вже на рахунок нової компанії-постачальника – «Дніпровські енергетичні послуги». Через це виникла плутанина, багато клієнтів помилково внесли оплату за старими реквізитами, – розповіли у компанії ДТЕК.
Усі неправильно сплачені кошти компанія автоматично перерахує новому постачальнику. Гроші переведуть до 15 березня. Писати заяви чи особисто відвідувати центри обслуговування клієнтів – не потрібно.
Перевірити, чи немає у вас заборгованості або переплати, можна в особистому кабінеті: https://dnep.com.ua/ або https://doe.com.ua/.