Відновлений стадіон «Трудові резерви» зможе приймати чемпіонати України

  05.06.2017 22:34   -
Новини

Також  також буде вільним для всіх бажаючих.

У Дніпрі урочисто відкрили після реконструкції стадіон “Трудові резерви”

Тут можна буде займатися  на 6 спортивних майданчиках  з міні-футболу, на великому футбольному полі, в легкоатлетичному манежі.

З відкриттям стадіону працюватимуть секції боксу, настільного тенісу, важкої атлетики. Також тут передбачений тренажерний зал.

Після відновлення стадіон зможуть відвідувати близько 500-600 юних спортсменів на годину.

При цьому стадіон також буде вільним для всіх бажаючих. Буде розроблений спеціальний графік, за яким будь – хто  зможе безкоштовно тренуватися на стадіоні.

Відновлений «Трудові резерви» стане першим легкоатлетичним стадіоном в Дніпропетровській області. Завдяки реконструкції стадіону тут можна проводити змагання рівня чемпіонатів України.

Гроші на роботи були виділені з обласного бюджету та з держбюджету за ініціативою народного депутата Андрія Павелко. Велике футбольне поле – це подарунок Дніпропетровської обласної федерації футболу. Нове поле дозволить проводити тренування футболістів на професійному рівні.

«Виховання здорового покоління – це один із пріоритетів роботи обласної ради. І будівництво сучасного стадіону є масштабною спортивною подією, що має важливе соціальне значення для  міста і для всієї області.   І обласна рада, депутатський корпус на цьому не зупиняться.  Будівництво та реконструкції стадіонів тривають  по всій області і в цьому році!», – підсумував голова облради Гліб Пригунов.

Поділитись: