У Дніпрі військових запрошують на безкоштовні курси з енергетичного менеджменту

  08.02.2019 20:33   -
Новини

У Дніпрі відбудуться безкоштовні курси з енергетичного менеджменту. Вони – для звільнених у запас військовослужбовців та їхніх родичів. Це спільний проект «Україна – Норвегія». Тривалість навчання – 3 місяці. Реєстрація триває до 15 лютого, – повідомили в управлінні з питань учасників АТО ДніпроОДА.

– Курси перепідготовки – це гарна нагода отримати нову затребувану ринком праці професію, здобути знання, які допоможуть знайти перспективну роботу чи заснувати власний бізнес, – зазначили в управлінні. – Участь безкоштовна, але обов’язкова умова – наявність вищої або неповної вищої освіти.
Семестр стартує вже з 20 лютого 2019 року. Заняття – 3 рази на тиждень ввечері.
Додатково для учасників навчання передбачені психологічні тренінги та лекції від норвезьких викладачів з університету Норд, семінари з соціальної комунікації та працевлаштування, консультації з організації власного бізнесу.
Учасники курсів отримають свідоцтво Національної металургійної академії України про підвищення кваліфікації держзразка, сертифікат про опанування курсу «Енергетичний менеджмент», спільний сертифікат Національної металургійної академії України та університету Норд (Норвегія), спільний диплом Міністерства закордонних справ і Міністерства оборони Норвегії.
Місце проведення – Національна металургійна академія України, просп. Гагаріна, 4, м. Дніпро. З питань реєстрації на курс – звертатися за телефоном: (098) 11 69 225 (Ірина).