У Синельниковому завершується реконструкцію школи №7

  28.01.2019 21:57   -
Новини

У навчальному закладі вже відремонтували класи на другому та третьому поверхах, осучаснили їдальню, спортивну та актову зали. Замінили покрівлю, двері та вікна, утеплили фасад. Нині підрядники завершують ремонт на першому поверсі закладу та роблять останні штрихи у коридорах.

Учні та вчителі Синельниківської школи №7 не впізнають рідного навчального закладу. Кажуть – не очікували, що після реконструкції він настільки зміниться.
Вчителька історії Анна Алєксандрова нещодавно повернулась до школи після декретної відпустки. Зізнається – коли побачила оновлену будівлю, не повірила очам.
– Три роки тому це була зовсім інша школа. Змінилось усе, навіть меблі. Подобається, що тепер вона тепла та яскрава. Дуже приємно працювати у новій школ, – сказала вчителька.
Школу №7 осучаснюють вперше за 30 років. Будівля тепер із яскравим утепленим фасадом, якісними внутрішніми комунікаціями, просторими та світлими коридорами.
У класах на другому та третьому поверхах вже навчаються школярі. Усі кімнати – з новими меблями та сучасною технікою. Є два інтерактивні кабінети – фізики та хімії, а також лінгафонний кабінет. Нині на фініші – ремонтні роботи на першому поверсі.
-Дуже подобається нова школа, у класах – яскраво та затишно. Тепер можемо ходити без теплих кофтин. Ще у нас з’явились інтерактивні дошки, зараз зручніше працювати на урока», – сказала учениця 10 класу Вікторія Перепелиця.
У Синельниківській школі навчається 12 дітей з інвалідністю. Для них вже обладнали ресурсну кімнату та медіатеку. Незабаром на першому поверсі працюватиме міський інклюзивно-ресурсний центр.
Поруч зі школою – нещодавно реконструйований стадіон із великим футбольним полем, біговими доріжками та ігровими майданчиками.
Нині у закладі – майже 460 учнів.