Як у Дніпрі ліквідують наслідки циклону

  28.01.2019 19:41   -
Новини

Для боротьби із наслідками циклону, який приніс у Дніпро дощ та мокрий сніг, за добу 27-28 січня станом на 7:00 ранку було задіяно 46 одиниць техніки для посипання, 4 снігоочисні машини, 2 самоскиди і 7 навантажувачів. Комунальники використали понад 1,6 тисячі тонн піщано-соляної суміші та 181 тонну відсіву. Про це повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради.
– У зв’язку зі складними погодними умовами (сильний сніг, заметіль) найперше створюються умови для безпечного руху на особливо складних ділянках, організована очистка з наступною обробкою протиожеледними матеріалами дорожнього покриття мостів, шляхопроводів, підйомів і спусків доріг (Південний, Центральний, Амурський, Кайдацький, Усть-Самарський, Самарський мости, Київський шляхопровід та інші; вулиці Космічна, Яснополянська, Михайла Грушевського, Робоча, проспекти Дмитра Яворницького, Івана Мазепи, Олександра Поля та інші). Прибирання здійснюють згідно з розробленими маршрутами снігоочищення й посипання. За кожним із них закріплена певна кількість спецтехніки та механізмів, – зазначають у департаменті.
Паралельно з розчищенням основних автомагістралей титулу прибирають тротуари, бульварні частини, направлена спецтехніка для розчищення та посипання під’їздів до лікувальних закладів міста. До обробки тротуарів залучено понад 120 працівників спецпідприємств і 500 двірників. Роботи тривають.