У Дніпрі зводять «з нуля» сучасний спорткомплекс

  18.01.2019 01:26   -
Новини

У Дніпрі зводять «з нуля» сучасний спортивний комплекс. Він з’явиться біля нещодавно реконструйованого стадіону «Олімпійські резерви». Нині будівельні роботи – у розпалі. Про це повідомила прес-служба ДніпроОДА.

Спорткомплекс у Дніпрі будують на місці пустиря поруч зі стадіоном «Олімпійські резерви». Незабаром там з’явиться велика крита арена для спортивних ігор та змагань.
-За проектом, у 6-поверховій будівлі будуть зали для ігрових видів спорту, сучасні роздягальні та душові, комфортні кімнати відпочинку, буфет. На першому поверсі – зала боротьби та боксу, на другому – вісім кортів для проведення міжнародних змагань з бадмінтону, – розповів представник підрядної організації Станіслав Готе.
Після завершення будівництва на закритій арені тренуватимуться спортсмени, проходитимуть заняття з волейболу, баскетболу, тенісу. Сучасні умови дозволять проводити змагання світового рівня.
Поряд із критою ареною зводять Олімпійський будинок. Це 2-поверхова спортивно-адміністративна будівля. Там облаштують великий конференц-зал, медіацентр, роздягальні, тренерські, кабінети.
-Із нетерпінням чекаємо на появу спорткомплексу у Дніпрі. Дуже радіємо, що у нас є такий сучасний стадіон, де вже проводимо змагання та тренування. А коли з’явиться цілий спортивний комплекс, ми будемо ще щасливіші. Сподіваємось, тоді більше людей займатимуться спортом, – сказав старший тренер училища фізичної культури, заслужений тренер України Віктор Олейник.
Наразі підрядники вже облаштували фундамент, зводять каркаси будівель, монтують металеві конструкції.