Об’єднані громади області запрошують до участі у програмі з розвитку освіти

  09.01.2019 18:05   -
Новини

Як запровадити шкільну автономію та сформувати освітню стратегію, враховуючи потреби громади, – цьому навчатимуть учасників програми «Школа 3.0. Об’єднані громади». Прийом заявок – до 15 січня, – про це повідомили у Центрі розвитку місцевого самоврядування Дніпропетровської області.

5-місячна програма орієнтована на розвиток автономії шкіл, їх організаційної культури та налагодження ефективної комунікації між усіма учасниками освітнього процесу в ОТГ. Її реалізацію розпочнуть з другої половини січня.
Для участі у відборі три сторони мають подати спільну заявку (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxkCNW6F7fEefgMpZg6PZp9fJjUutlLXwRol-PRoV1Pk6oTg/viewform): директор опорної або великої школи у громаді, директор ще однієї школи незалежно від статусу та масштабу, представник місцевого органу управління освітою.
Детальні умови участі у програмі на сайті (https://www.prostir.ua/?grants=navchalna-prohrama-dlya-oth-shkola-3-0-objednani-hromady).
Програма впроваджується за підтримки Інституту Лідерства та Управління Українського Католицького Університету та Фундації Чарльза Стюарта Мотта.