Хіміків області запрошують позмагатися за поїздку до Австрії

  03.12.2018 19:46   -
Новини

Якщо ви захоплюєтесь хімією та маєте в доробку цікаві дипломні роботи чи дисертації, ви можете стати учасником міжнародного студентського конкурсу Borealis Student Innovation Award. Переможці відвідають Інноваційний центр в австрійському місті Лінц, а також отримають грошові премії – до 5 тисяч євро. Про це повідомили в департаменті освіти та науки ДніпроОДА.

Borealis Student Innovation Award – це інноваційний конкурс. Його проводять вже десятий рік поспіль. Учасники – студенти з усього світу, які захоплюються хімією.
Переможці отримують можливість безкоштовної поїздки до австрійського міста Лінц. Там на них чекають у Інноваційному центрі. Свою роботу можна буде обговорити з його фахівцями. Окрім цього, авторам найкращих ідей присвоюють премію – від 1 до 5 тисяч євро.
Аби долучитися, потрібно мати кваліфікаційну роботу бакалавра, дипломну роботу магістра або дисертацію аспіранта. Дослідженню має бути не більше 2 років. Тематика – полімерна хімія, наука та аналітика, технічна хімія, механічна та промислова інженерія, використання поліолефінів, олефінів, базових хімікатів.
До заявки потрібно додати ще анотацію та резюме. Усе – англійською. Документи надсилати на електронну пошту: StudentInnovationAward@borealisgroup.com. Дедлайн – березень 2019-го.