Іноземним журналістам презентували туристичні можливості Дніпра

  30.11.2018 20:35   -
Новини

У Дніпрі провели прес-тур популярними об’єктами міста для журналістів із Білорусі, Грузії, Польщі та Казахстану. Візит представників іноземних ЗМІ відбувся за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та «Агентства розвитку Дніпра». Головна мета заходу – розвиток туристичного потенціалу міста.

– Темою прес-туру спочатку був заявлений індустріальний туризм. Гості захотіли побачити справжній промисловий «перформанс» на сучасному металургійному заводі «Інтерпайп сталь» з його «зеленими технологіями» та арт-об’єктами на території, виробничий комплекс світового значення «Південмаш», який здійснює серійне виготовлення зразків сучасної ракетно-космічної техніки. Крім того, їм дуже кортіло відчути дух Дніпра. Тож у програмі був і Музей АТО, – розповів керівник напрямку ребрендингу та іміджу «Агентства розвитку Дніпра» Ярослав Ярошенко.
Після завершення прес-туру журналісти поділилися своїми враженнями та довідалися про масштабні інфраструктурні інвестиційні проекти (такі, як індустріальний парк Innovation Forpost), напрямки програми активізації туристичного потенціалу Дніпра на найближчі роки.