У 2018 році у Широківському районі відремонтували шість доріг

  28.11.2018 02:18   -
Новини

Шість доріг в населених пунктах Широківського району – після капремонту. Гарантія на нове покриття – п’ять років. Про це повідомила прес-служба ДніпроОДА.

На вулиці Покровській у Широкому дороги фактично не було багато років. Місцеві згадують, як «ковтали пилюку» та «міряли калюжі». Поки до роботи дістанешся – одежа і взуття вже у багнюці.
Тепер одна із центральних вулиць селища – із якісним асфальтом та розміткою.
– Дорога була вщент розбита. Мешканці дуже чекали, коли ж нарешті її відремонтують, – сказав голова Широківської селищної ради Олександр Кокул. – Дуже вдячні обласній владі, що зробили нам таку якісну дорогу. Тепер і маршрутка нормально проїде, і дітям зручно дістатися школи, дитсадка і центру дитячої творчості.
У Карпівці привели до ладу дві вулиці – Широківську і Степову. Вони давно потребували ремонту. На Степовій взагалі покриття не було – лише шлак. Нині місцеві не натішаться новенькому асфальту.
На Степовій – місцева амбулаторія та кабінет сімейного лікаря.
– Тепер зовсім інша справа. Можна і до пацієнта швидше дістатися, і взагалі дорога – чудова, – підкреслив сімейний лікар, мешканець Степової Дмитро Чорновол. – Велика подяка за те, що в селах роблять дороги.
Капітально відремонтували дорогу і у віддаленому селі – Красний Під. Асфальт був вщент розбитий. Зараз дорога – із якісним покриттям та розміткою. Облаштували і автобусну зупинку.