У дніпровській школі №40 скасували заняття

  26.11.2018 16:00   -
Новини

26 листопада у Дніпрі, у школі № 40, було розпилено невідому речовину. Ймовірно, сльозогінний газ. Було прийнято рішення скасувати заняття у закладі на один день та вжити всіх необхідних заходів безпеки, – про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради.
– Працівники школи помітили дію якоїсь речовини, це був газ, що викликав подразнення слизових оболонок, сльози. Відчутно це було о 7:50 тільки у приміщеннях школи. Адміністрація спрацювала дуже оперативно, всіх дітей одразу було евакуйовано з коридорів та приміщень 1-го, 2-го й 3-го поверхів до майстерень. Відчинили всі вікна. Протягом 10 хвилин приміщення провітрились. Одразу були викликані й медичні працівники, працівники поліції та ДСНС. Вони обстежили всю територію школи, ніяких загорянь або сторонніх предметів знайдено не було. Медики констатували, що жодних наслідків для дітей, які у той час були у школі (це 20-30 осіб), немає. Вчителям теж нічого не загрожує, – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.
Поліція зафіксувала факт розпилення невідомої речовини та розслідуватиме його. Представник мерії зазначив, що, на думку працівників ДСНС та правоохоронних органів, це було хуліганство. Зараз у школі миють усі горизонтальні поверхні: підлогу, парти, підвіконня. Це роблять про всяк випадок.