Об’єднані громади області можуть відвідати Польщу з навчальним візитом

  24.11.2018 12:33   -
Новини

Об’єднані територіальні громади Дніпропетровщини мають нагоду завітати до Польщі на навчання. Учасників відбирає Громадянська мережа ОПОРА в межах проекту «Відповідальне управління громадою».

Залучення громадян до ухвалення рішень, практика публічних консультацій, формування кращих компетенцій – ОТГ Дніпропетровської області можуть вивчити європейський досвід, відвідавши Польщу.
Навчальний візит – з 9 по 14 грудня 2018 року. Відбір учасників – на конкурсній основі.
Треба заповнити анкету (https://docs.google.com/forms/d/1VAfdPulFqe_JsVd-4nxiYmMGv-0FZwvfLDk3fQsUDHI/viewform?edit_requested=true) і в довільній формі описати досвід і практику застосування публічних консультацій.
Ще одна умова – участь у тренінгу «Публічні консультації як можливість впровадження належного діалогу «влада-громада» (https://www.oporaua.org/113-events/45541-rozpochato-reiestratsiiu-na-treninhy-publichni-konsultatsii-iak-mozhlyvist-vprovadzhennia-nalezhnoho-dialohu-vlada-hromada).
Дедлайн заповнення реєстраційної форми – 25 листопада 2018 року.
Обов’язкова наявність біометричного паспорту або шенгенської візи.
Додаткова інформація – за тел.: +38 (063) 628-67-85 або за е-адресою v.nataliia@gmail.com
Проект «Відповідальне управління громадою» впроваджує Громадянська мережа ОПОРА у співпраці з Фундацією «Лабораторія соціальних досліджень та інновацій «Сточня» (Польща) та ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».