У Дніпрі відкрилося представництво компанії Skoda Transportation

  23.11.2018 20:12   -
Новини

Дніпро став першим українським містом, у якому міжнародний локомотивобудівний конгломерат Skoda Transportation відкрив своє офіційне представництво. Дніпровська резиденція розроблятиме конструкторські проекти залізничного та громадського транспорту для чеської компанії, а також шукатиме постачальників для виробництва.
Як повідомляє прес-служба Дніпровської міськради, діяльність представництва Skoda Transportation забезпечить місту нові інвестиції та допоможе зберегти його інтелектуальний капітал. Такій співпраці сприятиме наявність у Дніпрі мережі виробників і ремонтних підприємств локомотивного та важкого машинобудування.
– Наша мета – щоб Skoda повернулася в Україну. Дніпро – невипадковий вибір. У міста є величезний потенціал, – підкреслив директор з персоналу Skoda Transportation Тесарж Люмір.
Skoda Transportation виробляє залізничні локомотиви, вагони метро, приміські електропотяги, а також трамваї, тролейбуси, автобуси, двигуни, тягове обладнання. Конгломерат також займається модернізацією залізничного та громадського транспорту. Бренд співпрацює із чотирнадцятьма країнами світу – від Польщі до Китаю та США.