У Києві пройде презентація диску пісень, народжених в АТО

  22.11.2018 15:09   -
Новини

13 грудня у столичному Будинку офіцерів пройде концерт лауреатів цьогорічного фесту «Пісні, народжені в АТО». 15 учасників заспівають пісні, які увійшли до диску. Безкоштовно потрапити на концерт та отримати збірку можуть усі бажаючі, варто лише зареєструватися. Про це розповіли у прес-службі ДніпроОДА.

– Улітку 2018-го відбувся вже третій фестиваль «Пісні, народжені в АТО». На дніпровській сцені виступили понад 50 виконавців і гуртів з усієї України. Вони презентували свої авторські твори – про коханих, побратимів та мирне небо. Після – місяці творчої роботи. Композиції записували на диск. Його презентація пройде у столиці вже 13 грудня, – повідомили у прес-службі.
Початок заходу о 19.00 у Будинку офіцерів у Києві. У залі зможуть розміститися 1 тисяча глядачів. Щоб отримати безкоштовні запрошення, варто зареєструватися: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeL1B8WI6C79JTMOE5cwM5QGBqSVQ6nZ9sa34Pe1CSqRpDrSw/viewform?fbclid=IwAR22KZKDcD7JiULLnBLV8yGkPeQNAcBn_92vKuszqxYqcY-XGVMlfdemy48.
Їх видаватимуть в управлінні з питань учасників АТО ДніпроОДА. Також там можна буде взяти диск. На ньому – близько 40 нових пісень. Тираж – 4 тисячі примірників.
Нагадаємо, фестиваль «Пісні, народжені в АТО» – спільний проект Дніпропетровської облдержадміністрації та обласної асоціації воїнів АТО. Він стартував у 2016-му. З того часу лауреати об’їхали з гастролями всю Україну.