У Дніпрі визначили переможця осіннього Кубка «Ліги КаВуН»

  21.11.2018 11:20   -
Новини

У Дніпровському академічному театрі драми та комедії відбувся осінній Кубок «Ліги КаВуН». У першій грі оновленого легендарного гумористичного шоу, що раніше існувало як відкритий міжвишівський чемпіонат, взяли участь 14 команд із Дніпра, Запоріжжя, Кам’янського, Херсона, Харкова.

– Ми довго чекали на оновлене шоу. Адже попередній «КаВуН» уже давно переріс формат міжвишівського чемпіонату. За 25 років змінилися глядачі, студенти, тому дивимося на питання по-новому, – розповів начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Євген Хорошилов.
Виступи команд оцінювало журі, до складу якого увійшли відомі особистості – телеведучий, шоумен і актор Павло Костіцин, інтерконтинентальний чемпіон з боксу В’ячеслав Узелков, капітан команди «Стадіон Діброва», учасник телепроекту «Ліга сміху» Володимир Мартинець, а також учасник гурту «Авіатор» Ігор Воєвуцький.
– Ми прийшли подивитися на змагання у новому форматі. Цікаво, хто стане переможцем. Вболіватимемо за команди з Дніпра. Очікуємо на суперкруті жарти, бо хочемо отримати справжнє задоволення та гарний настрій у п’ятничний вечір, – поділився очікуваннями від гри глядач Сергій Мірошник.
Переможцем осіннього Куба «Ліги КаВуН» стала команда «НОС» з Херсона. Вона отримала грошовий приз – 10 тисяч гривень.