У Дніпрі пройде психологічний тренінг для сімей учасників АТО

  03.11.2018 01:11   -
Новини

24-25 листопада в Дніпропетровській облдержадміністрації проходитиме безкоштовний психологічний тренінг. Приєднатися до зустрічі запрошують членів сімей бійців АТО й тих, чиї рідні потрапили в полон або зникли безвісті. Про це повідомила начальник управління з питань учасників АТО ОДА Наталія Шуліка.

– Це вже не перший наш тренінг в ОДА. Ми тут вже розповідали, як побороти емоційне вигорання та подолати стреси, – розказала Наталія Шуліка, – Такі зустрічі організовуємо не лише для АТОвців, а й для їхніх рідних. Сім’ям захисників України також вкрай важлива підтримка, адже вони страждають не менше, ніж самі військовослужбовці.
Під час психологічного тренінгу відбудуться як теоретичні так і практичні заняття. Тренери навчать долати стрес за допомогою тілесно-орієнтованих практик – правильного дихання, спеціальних фізичних вправ. Тому бажано, щоб відвідувачі мали зручний одяг.
-У людей, котрі пройшли війну, змінюється система цінностей, – розказала тренер, співзасновник ГО «Об’єднання тілесно-орієнтованих терапевтів «Баланс» Олеся Ольховик. – Ми навчаємо ресурсним технікам: як допомогти собі та хлопцям, як налагодити комунікацію. Часто родина не усвідомлює всю глибину проблеми і тому не завжди може з розумінням зустріти своїх близьких, які повертаються додому.
Тренінг проходитиме 24-25 листопада з 11:00 до 17:30. Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdncEKO8veZL7LOnH4MLNg_Sy_rgd3u5l7za2cmfmRkbQmNBg/viewform.
Телефон для довідок: (068) 679 89 61.