Дніпрян безкоштовно навчать прийомам самозахисту

  03.11.2018 00:45   -
Новини

Як протидіяти проявам агресивної поведінки та захистити себе у повсякденному житті, – про це дніпрянам розкажуть 2 листопада на зустрічі з особистої безпеки. Приєднатися можуть учасники АТО та усі, кому цікава тема самозахисту і безпеки, – повідомили в управлінні з питань учасників АТО ДніпроОДА.

– Питання власної безпеки важливе для кожної людини. І чоловіки, і жінки, повинні володіти навичками самооборони. Набагато важче захистити себе людям з інвалідністю. Тому на зустрічі окремий блок буде присвячено прийомам самозахисту, які можна використовувати навіть знаходячись в інвалідному візку, – розповіли в управлінні.
Майстри спорту продемонструють учасникам спеціальні вправи, розроблені за системою особистої безпеки Аркуда. Протестувати прийоми зможе кожен бажаючий. Гості дізнаються також про правові аспекти самозахисту – як протидіяти агресії та не перевищувати законних меж.
Ще одна частина зустрічі – консультація лікаря-остеопата Кирила Бабенка. Учасники семінару дізнаються більше про остеопатію та як надати екстрену допомогу самому собі.
Зустріч відбудеться 2 листопада о 17:00 за адресою: м. Дніпро, вул. Аржанова, 12, спортивний комплекс фінансово-економічної академії. Вхід вільний.