У Зеленодольській об’єднаній громаді відремонтували чотири вулиці

  29.10.2018 19:25   -
Новини

У 2018-му в Зеленодольській ОТГ обласна влада капітально відремонтувала чотири комунальні дороги з півстолітньою історією. Дві – у центрі об’єднаної громади, ще дві – у селах Мала Костромка й Велика Костромка, – про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.
– Основна маса наших доріг виконана з бетонних плит. За десятиліття вони пішли тріщинами й вимагали кардинального оновлення, – зазначив голова Зеленодольської ОТГ Андрій Савченко. – Цьогоріч відчули реальну підтримку обласної влади і вперше за багато років отримали капітально відремонтовані шляхи. Розраховуємо на плідну співпрацю й наступного року.
У центрі громади – місті Зеленодольську – оновили вулицю Садову.
– Раніше цю вулицю намагалися оминати, тепер їздимо тільки нею. Котиш і насолоджуєшся. Це як смачний хліб їсти. Мріємо, щоб усі міські дороги були такими, ідеальними, – побажав місцевий мешканець Сергій Браганець.
Ще одна зеленодольська вулиця позбулася вибоїн – Наталії Малаєвої. Мешканці приємно здивовані.
-Коли виїхала дорожня техніка, ми не могли повірити своїм очам. Як-то кажуть, дочекалися. І хоча машини гриміли й пилили, ми витримали. Адже розуміли: це все заради гарної дороги. Безмежно задоволені і вдячні. Зробили відмінно, ще й бордюрчики поставил», – поділилася враженнями мешканка вулиці Ольга Бурова.
Нарешті спекалася ямкових ремонтів і вулиця Високопільнав селі Мала Костромка, яке межує із Зеленодольськом. Водії кажуть, тепер по ній не скачуть, а по-справжньому їдуть.
Радіють й жителі села Велика Костромка. Вони тепер із задоволення рухаються вулицею Центральна. На ній – новий асфальт і розмітка, вздовж – дорожні знаки й освітлення.
На відремонтовані дороги підрядники дають п’ятирічну гарантію. В іншому випадку ліквідовуватимуть дефекти власним коштом.