На Дніпропетровщині протягом доби внаслідок пожеж загинуло 2 людини

  26.10.2018 14:37   -
Новини

З настанням опалювального сезону рятувальники Дніпропетровщини фіксують різке збільшення кількості загиблих внаслідок пожеж у житловому секторі. Лише минулої доби вогонь забрав життя 2 громадян області, – про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Зокрема, 25 жовтня о 15:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі по вулиці Перемоги міста Тернівка. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла у квартирі, розташованій на четвертому поверсі 5-поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено домашнє майно в кімнаті на площі 3 кв. м. В результаті займання загинув власник квартири 1961 року народження.
Цього ж дня о 16:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі по вулиці Соборності Металургійного району міста Кривий Ріг. По прибуттю до місця виклику вогнеборці виявили, що займання виникло на кухні квартири, розташованій на четвертому поверсі 4-поверхового житлового будинку. Вогнем було пошкоджено домашнє майно на площі 6 кв. м. Під час ліквідації займання, всередині квартири вогнеборцями виявлено обгоріле тіло власниці помешкання 1940 року народження.