В Межовій завершується реконструкція опорної школи

  22.10.2018 14:38   -
Новини

Завершується реконструуція Межівської опорної школи. Роботи всередині будівлі вже завершені – замінені вікна, двері, дах та комунікації. Облаштовані затишні класи і коридори. Нині на фініші – оновлення фасаду. Про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.

Підрядники стали до реконструкції опорної школи в Межовій У травні 2017 року. Через рік після початку робіт навчальний заклад не впізнати – зведена у 1972-му будівля тепер – сучасна, яскрава та затишна.
Підрядники замінили всі комунікації, встановили нові вікна та двері, облаштували дах. Стіни – пофарбували у теплі кольори. Класні кімнати та коридори – з новою підлогою і стелею. Оновлені і їдальня, актова та спортивна зали. Є нові інтерактивні дошки.
-Вже 42 роки працюю у цій школі. Дуже добре, що в кожному класі є така дошка. Вона допомагає учням краще засвоїти навчальний матеріал, – зазначила вчитель початкових класів Межівської опорної школи Тетяна Бугайова.
На подвір’ї уклали тротуарну плитку. Нині підрядники завершують фасадні роботи – утеплюють школу та «обшивають» різнокольоровою плиткою. Облаштовують п’ять пандусів та підйомників для людей з інвалідністю. Поруч реконструюють стадіон.
У школі вчаться понад 400 дітей, 10 з них – з особливими потребами.