У Дніпрі відбувся фестиваль «Моє позашкілля»

  25.09.2018 00:08   -
Новини

Минулими вихідними у Дніпрі, в парку ім. Т. Г. Шевченка, відбувся масштабний дитячо-молодіжний національно-патріотичний фестиваль «Моє позашкілля». Свято було приурочене до 100-річчя позашкільної освіти в Україні.

На фестивалі 18 комунальних позашкільних навчальних закладів та Комунальний заклад «Міський дитячо-молодіжний центр» Дніпровської міськради презентували себе та знайомили зі своєю діяльністю гостей заходу в інтерактивному форматі.
Батьки мали змогу познайомитися з позашкільними навчальними закладами міста, поспілкуватися з керівниками та отримати додаткову інформацію про напрямки роботи, гуртки та розташування. Також на кожній локації маленькі дніпряни отримали подарунки.
-Це справжнє сімейне свято! Фестиваль дав нам широкі можливості для спілкування дітей, батьків та педагогів. На нашій локації діти попрацювали у техніці петриківського розпису, спробували плести з лози, багато хто робив це вперше. Було цікаво не лише діткам, а й їхнім батькам, які також показали свої творчі здібності. Відбулося яскраве, насичене позитивними емоціями свято, – сказала директор КПНЗ «Центр позашкільної роботи № 3» міськради Лариса Фененко.
Крім цього, для відвідувачів фестивалю влаштували концертну програму з візитівкою від кожного закладу, розіграші та веселий флешмоб.