У Павлограді відкрилася виставка сучасної фотографії

  15.09.2018 22:50   -
Новини

Мешканців Павлограду запрошують відвідати фотовиставку «Сучасність. Без купюр». Проект – це спроба фотографів поділитися своїм баченням дійсності. Про це повідомили в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА.

– Проект – це намагання художнього осмислення дійсності. Фотохудожники з усієї Дніпропетровщини об’єдналися, щоб показати сучасність такою, якою вони її бачать, поділитися цим з іншими. Виставка вийшла різножанровою, а тому ще цікавішою, – зазначили в управлінні.
«Сучасність. Без купюр» – спільний проект ДніпроОДА та музею українського живопису Дніпра. Його учасники довели, що фотографія – це в першу чергу мистецтво осмислення і переживання дійсності, а не просто спосіб задокументувати події. Митці відібрали свої найліпші, найщиріші роботи.
60 авторів з Дніпропетровщини долучились до виставки. Серед них члени Національної спілки Фотохудожників України, митці з Дніпра, Кам’янського, Кривого Рога, Губиніхи, Новомосковська, Жовтих Вод та інших міст регіону.
Виставка «Сучасність. Без купюр» мандрівна. Вона вже побувала у Дніпрі, Кам’янському. На часі – Павлоград. Побачити світлини можна до 28 вересня в історико-краєзнавчому музеї за адресою: пров. Музейний, 8, 1-й поверх. Вхід вільний.
Далі виставка рушить до Новомосковська, Нікополя, Покрова і Марганця.