Команда дніпровських ветеранів стала другою на міжнародних спортивних змаганнях

  28.08.2018 23:37   -
Новини

Збірна команда соціального проекту «Університет третього віку», посіла друге місце на Міжнародному фестивалі літньої сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я». Крім цього, дніпровські спортсмени поважного віку вибороли 11 золотих, 5 срібних та 3 бронзові медалі в індивідуальних змаганнях.
Як повідомляє прес-служба Дніпровської міськради, фестиваль відбувся 22-23 серпня у м. Луцьку. У змаганнях взяли участь 8 команд з України, Польщі, Словаччини та Литви. Перше місце посіла команда міста-організатора – Луцька.
Програма змагань включала біг на 200 та 60 метрів, штовхання ядра, велокрос, велофігури, брейн-ринг, шахи та шашки, дартс.
-Збірна команда Дніпра складалася з 20 осіб віком від 55 років. Найстаршому учаснику Володимиру Ланському – 82 роки, він посів перше місце у стрільбі. Ми показали, що наш Університет третього віку – найкращий. Дніпро представляли ветерани спорту, які довели, що й у почесному віці можна залишатися здоровим та активним. І на міжнародних змаганнях наше місто досягло таких високих результатів завдяки тому, що Університет третього віку працює ефективно, а головне – його студентам подобається навчатися, – зазначила Анастасія Кувайкіна, головний спеціаліст управління з питань розвитку соціального захисту населення.