Дніпровський планетарій підготував насичену зоряну програму

  10.08.2018 13:59   -
Новини

Цього вік-енду на хлопчиків і дівчаток чекає насичена зоряна програма від Дніпровського планетарію. Чотири заходи – в суботу, три – в неділю. Дітлахів познайомлять із зоряним світом, містеріями «Темної матерії» та іншими загадковими об’єктами Всесвіту, повідомили в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА.

З казкової подорожі Дракоші розпочне свою роботу Дніпровський планетарій у суботу. Програма розрахована на дітлахів віком від п’яти років.
Далі о 13.00 дітям старшого віку пропонують ознайомитися з абеткою Всесвіту.
Ще дві програми вихідного дня розраховані на тинейджерів. О 17.00 їм продемонструють вражаюче зоряне шоу. Створили його спеціалісти Південно-Європейської обсерваторії. А о 19.00 підлітків ознайомлять з містеріями «Темної матерії». Програма – від фахівців із Німеччини.
12 серпня, у неділю, Дніпровський планетарій запрошує малечу в гості до головного небесного світила. Завітати до Сонця пропонують об 11.00.
О 13:00 дітям від 12 років зможуть поглянути небесний калейдоскоп. Що можна буде побачити на небі цього місяця – розкажуть у програмі.
А о 15:00 вже для тинейджерів підготували «Літній зорепад». Скільки триває політ зірки, чому вона падає – на ці та інші запитання підлітки знайдуть відповіді, переглянувши цю програму. Також діти зможуть потримати в руках справжній метеорит.
На гостей чекають за адресою: узвіз Крутогірний (вул.Рогальова), 10. Телефон для довідок: (056) 766-22-07.