У Дніпрі виступить автор бестселера про Ілона Маска

  26.07.2018 21:52   -
Новини

Ешлі Венс – один із найвпливовіших у світі оглядачів, який пише про новітні технології. А ще – автор бестселера «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє». Він приїде до Дніпра, аби зустрітися із мешканцями області. Вхід на творчий вечір безкоштовний, слід лише заздалегідь зареєструватися. Про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.

– Наступного тижня організовуємо нову творчу зустріч – цього разу із журналістом та письменником Ешлі Венсом, який приїде до України вперше. Він відповість на питання залу та підпише книги всім бажаючим, – розповіли у прес-службі.
Ешлі Венс – відомий у світі технологій американський журналіст. Був кореспондентом «The New York Times» та провідним журналістом «Bloomberg Businessweek». Його роботи часто публікують в «The Economist», «Chicago Tribune», «CNN.com», «Globe and Mail», «International Herald Tribune».
У 2015 році Ешлі Венс випустив біографію Ілона Маска – «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє». Вона – про шлях всесвітньо відомого винахідника і підприємця з Південної Африки на вершину світового бізнесу. Щоб достовірно описати події, автор взяв інтерв’ю майже у 300 людей і провів понад 50 годин в розмовах з Маском. За версією «The New York Times», «Amazon Business» та «Wall Street Journal» ця книга стала бестселером №1.
Зустріч з Ешлі Венсом відбудеться 2 серпні за адресою: м. Дніпро, пр. Поля,1. Початок – о 19:00. Реєстрація – за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH_vx1_07OWyy0_eQhtcOZ6ILl-NfQL39EznNPsuKLsmaSFA/viewform).
Творчий вечір організовують Дніпропетровська ОДА та громадська організація «Асоціація Ноосфера».