АТОвців з родинами запрошують постріляти з лука

  24.07.2018 08:11   -
Новини

Бійців АТО та їхніх рідних знову запрошують цікаво провести час та потренуватися у стрільбі з лука. Сімейна розвага – безкоштовна, повідомила начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

– Втретє запрошуємо бійців з родинами постріляти з лука. Цікаво буде і дорослим, і дітям. Ніяких спеціальних навичок або фізичної підготовки не потрібно. Головне – хороший настрій, – сказала Наталія Шуліка.
Як тримати лук та робити влучні постріли учасникам розкаже досвідчений інструктор. Потім теорію можна буде застосувати на практиці.
– Стрільба з лука розвиває координацію, зміцнює м’язи рук та спини. До того ж, спорт – це один з ефективних інструментів реабілітації учасників АТО. Буде цікаво, весело та насичен», – сказала психолог контакт-центру ОДА, співзасновник асоціації адаптивної стрільби з луку Дніпра Наталія Злигостєва.
Розвагу організують 27 липня, початок – о 16:00. Місце зустрічі – парк «Сосенки». Кількість учасників – обмежена. Реєстрація – за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsbNdlYrzfaEUEtUnrfhjU-1m8onK34hRJD73LBsuiL49EuA/viewform.