Команда області перемогла на змаганнях з судномодельного спорту

  20.07.2018 13:32   -
Новини

Команда Дніпропетровщини виборола перше місце у відкритому Чемпіонаті України з судномоделювання. Спортсмени завоювали 12 медалей. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

– Честь Дніпропетровської області на чемпіонаті захищали заслужений майстер спорту України Євген Громов і кандидати у майстри спорту України Дмитро Приходько, Іван Прищепа, Юрій Чигрин. Вони привезли на чемпіонат 30 моделей човнів. Виступали в 9 з 12 номінацій, – розповіли в управлінні.
Під час змагань Євген Громов здобув медалі всіх гатунків. Юрій Чигрин виборов «срібло» і дві «бронзи», Дмитро Приходько – «золото», два «срібла» і дві «бронзи» Іван Прищепа здобув золоту медаль.
Відкритий Чемпіонат України з судномодельного спорту – це групові гонки швидкісних радіокерованих моделей човнів з електричними двигунами. Змагання приймало місто Глухів Сумської області. До них приєдналися більше 50 провідних спортсменів з Сумської, Черкаської, Рівненської, Волинської і Полтавської областей, міст Київ, Харків, Дніпро і Глухів.