Молодь області навчать жити здорово за допомогою флешмобів

  17.07.2018 18:45   -
Новини

«Відповідальність починається з мене», – така молодіжна акція стартувала в Україні. Вона – для популяризації здорового способу життя. Як її втілюватимуть на Дніпропетровщині – обговорили під час круглого столу в Дніпропетровській облдержадміністрації.

– Акцію «Відповідальність починається з мене» започаткувала спілка з тотожною назвою та Міністерство молоді і спорту України. У неї немає термінів. Вона – для підвищення свідомості наших людей. Окремий акцент – на молоді, – розповів заступник начальника управління молоді і спорту ДніпроОДА Владислав Яцук.
Зокрема, в області планують проводити інтерактиви, презентації та флешмоби, а ще – поширювати соцрекламу. Усе, щоб популяризувати здоровий спосіб життя. Допомагатимуть у цьому Нацполіція, громадські організації, волонтери.
– Доносити інформацію ми плануємо і до дорослих, які працюють з молоддю. Це стосується, зокрема, заборони на продаж алкоголю неповнолітнім. Продовжимо проводити рейди, – сказала начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Ганна Карпеченкова.
– Ми проводитимемо лекції, семінари, тренінги, а ще організовуватимемо тури по області. Це відкриті тренування для людей будь-якого віку, – сказав лідер міжнародного руху «За здоровий спосіб життя» та міжнародної організації «Street workout» Денис Мінін.
Більше про акцію можна дізнатися у мережі Фейсбук на сторінках акції та управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.