У Дніпрі затвердили керівників 14 шкіл

  13.07.2018 10:06   -
Новини

У Дніпровській міській раді підбили підсумки першого етапу конкурсного відбору на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти.

– Конкурсний відбір проводився у декілька етапів: подання документів, вивчення мотиваційних листів та перспективного плану для школи. Члени комісії приділяли найбільше уваги саме останньому, бо перспективний план розвитку мав бути розроблений з урахуванням особливостей конкретного навчального закладу. І третій етап – це публічна презентація. У нас взяли участь 29 претендентів, з них 14 стали переможцями. 15 кандидатів не пройшли конкурсний відбір, – зазначила начальник відділу кадрового та організаційно-документального забезпечення управління освіти департаменту гуманітарної політики міськради Олена Шовкова.
Посадовець додала, що у засіданні конкурсної комісії брали участь представники громадських організацій. Вони мали змогу ставити запитання кандидатам та стежили за прозорістю і якістю проведення конкурсу.
У рамках другого етапу конкурсний відбір проводитиметься у 140 школах міста.
– Другий етап розпочнеться у середині серпня. На сайті управління освіти та міської ради буде розміщена додаткова інформація щодо дат та часу. Відповідно до законодавства, період подачі документів – 30 днів. Вимоги: вища освіта, педагогічний стаж не менше трьох років, – повідомила начальник управління освіти департаменту гуманітарної політики міськради Оксана Салогуб.