Спортсмени з обмеженими можливостями вибороли 15 золотих нагород

  11.07.2018 15:14   -
Новини

Спортсмени, які травмувався на виробництві, вибороли 15 медалей вищого ґатунку на регіональному етапі VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Переможці презентують Дніпропетровщину на національних змаганнях в Ужгороді. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

Ті, хто втратив на виробництві здоров’я, але не позбувся жаги до життя, змагалися в настільному тенісі, шахах, дартсі, бомбаскеті, армрестлінгу та гирьовому спорті. Золотими переможцями на регіональному рівні стали спортсмени з Першотравенська, Жовтих Вод, Кривого Рогу, Покрова, Нікополя, Марганця, Кам’янського, Новомосковська та Павлограда.
Загалом перевіряли волю до перемоги понад 100 учасників.
За підсумками змагань, у загальнокомандному заліку абсолютну першість здобула команда Павлограда. «Срібло» виборола команда Першотравенська. Бронзовим призером стала збірна Марганця.
За словами спортсменів, після таких змагань надовго залишається наснага, народжуються сміливі плани і просто хочеться жити яскравим життям.
Переможці представлятимуть область на завершальному етапі, який відбудеться у вересні в Ужгороді. У програмі фінальних змагань – також шість видів спорту. Лідерів визначатимуть в особистому, командному та загальнокомандному заліках.
Організатори обласних змагань – Фонд соціального страхування України у Дніпропетровській області та обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».